Priser

Priser och Abonnemang för Guide to Gothenburg (GTG):


GTG1: Fast månadspris från 790 kr per månad eller 5 900 kr per år (spara 3 580 kr). 

Inkluderar fotografering, bilder och recension på guide2gothenburg.se, samt länkar till er hemsida och meny på guide2gothenburg.se och Google. Erbjuder också kvartersmeny-funktion för er hemsida.


GTG2: Fast månadspris från 1 790 kr per månad eller 17 900 kr / år (spara 3 580 kr).

Inkluderar fotografering, bilder och recension på guide2gothenburg.se, samt länkar till er hemsida och meny på guide2gothenburg.se och Google. Ni får även använda våra bilder i alla era sociala medier och er hemsida.


GTG3: Fast månadspris från 2 990 kr per månad eller 32 000 kr / år (spara 3 880 kr).

Inkluderar fotografering, bilder och recension på guide2gothenburg.se, samt länkar till er hemsida och meny på guide2gothenburg.seoch Google. Ni får använda våra bilder i alla era sociala medier och er hemsida. Vi hjälper även till med kampanjer och bygger er hemsida som ni enkelt kan uppdatera själva eller låta oss ta hand om åt er.


Meny Tjänst:

Pris: 490 kr per månad

Inkluderar er meny live på guide2gothenburg.se där ni enkelt kan uppdatera den från er mobil, surfplatta eller dator. Vi länkar också till er hemsida (bra för er SEO och ger mer trafik), visar era öppettider, telefonnummer och karta samt länkar till era bokningstjänster för bord och takeaway.


Med våra olika paket och meny-tjänst kan ni marknadsföra er restaurang på Guide to Gothenburg och nå ut till fler potentiella gäster på ett enkelt och effektivt sätt. Ta del av vår plattform och dra nytta av våra tjänster för att göra er restaurang mer synlig och attraktiv för Göteborgs matälskare!