Upper House Dining

Upplev en Gastronomisk Höjdpunkt på Upper House Dining

Välkommen till Guide to Gothenburg, där vi tar dig med på en gastronomisk resa genom stadens bästa matdestinationer. Ett av de mest omtalade och exklusiva matställena i Göteborg är Upper House Dining, som erbjuder en enastående kulinarisk upplevelse på högsta nivå.

Beläget på toppen av Gothia Towers Hotel, bjuder Upper House Dining på en hisnande panoramautsikt över Göteborg. Här är maten lika imponerande som utsikten. Restaurangen har en Michelin-stjärna, vilket är en indikation på den exceptionella matkvaliteten och innovationen som serveras på tallrikarna.

Menyn på Upper House Dining är inspirerad av den svenska naturen och årstiderna, och varje rätt är en konstnärlig komposition av smaker, färger och texturer. Kockarna använder sig av närliggande svenska råvaror och internationella influenser för att skapa en unik och minnesvärd matupplevelse.

Restaurangen erbjuder olika avsmakningsmenyer och en vinkällare med ett brett urval av exklusiva viner som kompletterar maten på bästa sätt. Personalen är kunnig och professionell, och de skapar en avslappnad och elegant atmosfär som förhöjer din middagsupplevelse.

Upper House Dining är inte bara en matdestination, det är en helhetsupplevelse som lockar både lokalbefolkning och internationella besökare. Här kan du förvänta dig en oförglömlig middag där varje detalj är genomtänkt och varje tugga tar dig på en smakresa.

Då platserna är eftertraktade rekommenderar vi att du bokar bord i förväg för att säkra din plats på denna exklusiva restaurang. Upplev en gastronomisk höjdpunkt i Göteborg genom att besöka Upper House Dining och låt dig förföras av deras kreativa kök och enastående matkonstverk.

Med oslagbar utsikt över vackra Göteborg ger baren på Upper House Dining en härlig och avslappnad atmosfär. Här finns ett härligt utbud av cocktails, Champagne, vin och lokala öl. Vi serverar även charkuterier och andra smårätter. Här uppe på 25:e våningen finner du också vår härliga uteterrass med en fantastisk utsikt över Göteborg.


Välkommen upp till oss – högst upp i Gothia Towers mittersta torn.

Matsalen hos oss på Upper House Dining har stängt för tillfället. Vi hänvisar istället till våra övriga restauranger på Gothia Towers.

Postadress

Upper House

40226 Göteborg

Sverige

Kontakt

room@upperhouse.se

031-708 82 00