Trattoria La Strega

Trattoria La Strega - En Oemotståndlig Smak av Italien i Göteborg!

Välkommen till Trattoria La Strega - en oemotståndlig smak av Italien mitt i Göteborg!

Trattoria La Strega bjuder på en autentisk italiensk matupplevelse som tar dig på en kulinarisk resa till det lilla trattoria-hörnet i Italien. Här kan du förvänta dig genuina rätter med råvaror av högsta kvalitet och kärlek i varje tillagad rätt.

Restaurangens charmiga och varma atmosfär gör att du känner dig som hemma från det ögonblick du kliver in genom dörren. Den rustika inredningen och den vänliga personalen bidrar till den genuina italienska stämningen.

Menyn på Trattoria La Strega är lika imponerande som atmosfären. Här kan du njuta av allt från färska pastarätter och pizza till läckra kött- och fiskrätter som speglar den äkta smaken av Italien.

En av de mest omtalade rätterna är deras härliga risotto, perfekt tillagad med krämig konsistens och rika smaker. Dessutom erbjuder de ett brett urval av viner som kompletterar maten på bästa sätt.

Trattoria La Strega är den perfekta platsen för alla italiensk matälskare som söker en autentisk smak av Italien mitt i Göteborg. Oavsett om det är en romantisk middag för två eller en festlig måltid med vänner och familj, så är denna trattoria ett måste för alla som vill uppleva den genuina italienska matkulturen. Kom och upptäck den magiska smaken av Italien på Trattoria La Strega!

Trattoria La Strega

Address: Aschebergsgatan 23B, 411 27 Göteborg

Phone: 031-18 15 01

Opening hours

Monday - Tuesday closed

Wednesday to Saturday 17.00 - 23.00

Sunday 16.00 - 21.00