Restaurang 28+

Restaurang 28+ - En Oslagbar Upplevelse för Vuxna i Göteborg

Välkommen till Restaurang 28+ - den ultimata destinationen för en exklusiv och sofistikerad matupplevelse för vuxna i Göteborg. Vi är stolta och glada över att meddela att vi även i år, 2023, har behållit vår Michelin-stjärna för den 33:e året i rad! Detta bekräftar vår dedikation till att erbjuda enastående matkvalitet och service.

Notera att vi kommer vara stängda för semester från den 2 juli till den 22 augusti. Vi önskar er alla en fantastisk sommar och ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kulinariska upplevelser efter semestern.

Restaurang 28+ erbjuder en sofistikerad atmosfär där vuxna kan koppla av och njuta av kulinariska delikatesser och högklassig service. Här får du smaka på rätter som är konstfullt presenterade och lagade med precision och kärlek av erfarna kockar.

Menyn på Restaurang 28+ är unik och noga komponerad för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. Du kan förvänta dig en harmonisk balans av smaker och innovativa rätter som kommer att ta din matupplevelse till en helt ny nivå.

Oavsett om du vill imponera på din dejt, fira en speciell dag eller helt enkelt unna dig en oförglömlig matresa, så kommer Restaurang 28+ att överträffa dina förväntningar och lämna dig med en minnesvärd upplevelse som du länge kommer att bära med dig.

Upplev Göteborgs mest förföriska och exklusiva restaurang, och låt Restaurang 28+ föra dig på en kulinarisk resa för vuxna som du inte vill missa.

Restaurang 28+

Address: Götabergsgatan 28, 411 34 Göteborg

Phone: 031-20 21 61