Bästa Restauranger i Göteborg

Gastronomiska Skatter i Göteborg: Upptäck de 20 Bästa Restaurangerna för en Oförglömlig Matupplevelse!

Bhoga: En prisbelönt restaurang med fokus på nordiska smaker och säsongens råvaror. Upplev innovativa rätter i en elegant och intim atmosfär.


Upper House Dining: En lyxig restaurang på 25:e våningen med fantastisk utsikt över Göteborg. Serverar exklusiv gourmetmat med perfekt avvägning mellan smak och presentation.


Texas Longhorn i Göteborg är en autentisk BBQ-restaurang med läckra och smakrika kötträtter från Texas. Atmosfären är rustik och inbjudande, och personalen är vänlig och kunnig. Om du älskar äkta amerikansk barbecue, missa inte denna kulinariska upplevelse i hjärtat av Göteborg.


Sjömagasinet: Beläget vid Göteborgs hamn, erbjuder Sjömagasinet utsökt fisk och skaldjur i en historisk byggnad med rustik charm.


SK Mat & Människor: En modern nordisk restaurang med kreativa rätter och en avslappnad atmosfär. De är kända för sina överraskande smakkombinationer.


Koka: Med en passion för grönsaker och lokalproducerade råvaror, erbjuder Koka en unik och hälsosam matupplevelse som tilltalar både veganer och köttälskare.


Thörnströms Kök: En klassisk fransk restaurang med en modern twist, känd för sin omsorgsfullt sammansatta meny och förstklassiga vinkällare.


Restaurang Vrå: En trendig restaurang med inriktning på asiatiska smaker. Upplev spännande rätter från Korea, Japan och Kina i en livlig atmosfär.


Restaurang 28+: Njut av skandinavisk mat med en touch av Medelhavet. Restaurang 28+ erbjuder säsongsbetonade rätter med fokus på ekologiska ingredienser.


Taverna Averna: En autentisk italiensk restaurang med rättfram och genuin matlagning. Perfekt för en mysig middag med vänner och familj. 


Toso: Förälska dig i japanska smaker på Toso, där de serverar utsökta sushi-rullar och andra läckra japanska delikatesser.


Smaka: En avslappnad restaurang som fokuserar på smaker från hela världen. Njut av en varierad meny med internationell prägel.


Barrique Mat & Vin: En vinbar och restaurang som serverar välsmakande mat och vin i en mysig och avslappnad atmosfär.


Trattoria La Strega: En genuin italiensk trattoria med traditionella rätter och äkta italiensk atmosfär.


Project: En modern restaurang med ett koncept där du själv kan påverka menyvalet. Upplev matlagning i interaktivt format.


Familjen: En mysig och personlig restaurang med en hemtrevlig atmosfär, som erbjuder smaker från både svensk och internationell matlagning.


Hello Monkey: En asiatisk fusionrestaurang som serverar kreativa och lekfulla rätter med influenser från hela Asien.


Mr. P: En trendig och avslappnad restaurang som serverar modern mat med inspiration från hela världen.


Puta Madre: En livlig mexikansk restaurang med autentiska smaker och en livlig atmosfär. Perfekt för en kväll med god mat och festlig stämning.


Dessa restauranger erbjuder en mångfald av kulinariska upplevelser i Göteborg och ger dig möjligheten att utforska olika smaker och kök från hela världen. Oavsett vilken restaurang du väljer, kan du förvänta dig en minnesvärd matupplevelse i Göteborgs gastronomiska värld. Glöm inte att boka bord i förväg, särskilt för populära ställen, för att säkerställa att du får njuta av dina favoriträtter utan några bekymmer. Smaklig måltid!