Taverna Averna

Välkommen till Taverna Averna - En Smakresa till Sicilien i Göteborg!

På Taverna Averna kan du förvänta dig en genuin smakupplevelse från den italienska ön Sicilien, mitt i hjärtat av Göteborg. Restaurangen erbjuder en autentisk och härlig atmosfär som får dig att känna dig som om du är på en solig terrass vid Medelhavet.

Menyn på Taverna Averna är fylld med läckerheter från Sicilien, med råvaror av högsta kvalitet och genuina recept som förmedlar den äkta smaken av det sicilianska köket. Här kan du njuta av allt från färska pastarätter och läckra pizzor till fisk- och skaldjursrätter som fångar känslan av havet.

Personalen på Taverna Averna är kunnig och vänlig, och de tar gärna dig med på en kulinarisk resa genom Siciliens rika matkultur. De rekommenderar gärna passande viner för att komplettera din matupplevelse och skapa en perfekt harmoni mellan mat och dryck.

Oavsett om du är ute efter en romantisk middag, en trevlig lunch eller en festlig måltid med vänner och familj, så är Taverna Averna den perfekta platsen för dig att njuta av genuin siciliansk mat och gästfrihet. Kom och upplev en bit av Sicilien i Göteborg på Taverna Averna!

Taverna Averna

Address: Tredje Långgatan 7, 413 03 Göteborg

Menu: tavernaaverna.se

Phone: 031-309 52 70