Barrique Mat & Vin

Barrique Mat & Vin - En Gastronomisk Pärla i Göteborg

Välkommen till Barrique Mat & Vin - en pärla bland Göteborgs restauranger där gastronomi och vin förenas i harmoni. Denna mysiga och eleganta restaurang är en plats där matälskare och vinentusiaster samlas för en oförglömlig matupplevelse.

På Barrique Mat & Vin kan du förvänta dig en spännande och varierad meny med influenser från både det svenska och internationella köket. Varje rätt är noga tillagad med kärlek och omsorg, och smakerna är omslutna av finess och kreativitet. Deras noggrant utvalda vinkällare erbjuder en rik samling av viner som kompletterar varje rätts unika smakprofil.

Restaurangens inbjudande atmosfär och professionella personal skapar en avslappnad och trevlig stämning där du kan njuta av varje ögonblick av din måltid. Oavsett om du vill ha en romantisk middag, ett företagsmöte eller en festlig kväll med vänner, så är Barrique Mat & Vin den perfekta platsen.

Upptäck nya smaker och njut av en kulinarisk resa genom mat och vin på Barrique Mat & Vin. Denna restaurang kommer säkerligen att förföra dina smaklökar och skapa minnen som varar för evigt. Så slå dig ner och låt dig hänföras av den högklassiga maten och vinet som serveras på Barrique Mat & Vin i Göteborg.

Barrique Mat & Vin

Address: Berzeliigatan 18, 411 36 Göteborg

Menu: barrique.nu

Phone: 031-20 86 90

Reservations: barrique.nu